Швидкі дріжджові плацинди! Як же це смачно!!!
Опубликованно 17.04.2019 05:45
Приготування:
1) У миску вливаю теплу воду 300 мл Додам 1/2 ч. л. солі і 1 ч. л. цукру. Всипаю 1 ч. л. сухих дріжджів і трохи перемішую. Вливаю 2 ст. л. рослинного масла без запаху. Все перемішую і додаю 450 гр. борошна потроху.
2) Замішую тісто спочатку в мисці, потім перекладаю на стіл і домешиваю на столі. Так як борошно у всіх різна, її може знадобитися трохи більше або менше. Потрібно орієнтуватися на тісто. Воно має бути м'яким і трохи липким. Накриваю тісто мискою і залишаю на 15-20 хвилин «відпочити».
3) Поки тісто «відпочиває» приготую начинку. В якості начинки я буду використовувати сиру картоплю і цибулю. Ріжу дрібно цибулю і тонко картоплю. Мені дуже подобається така начинка, так готувала моя прабабуся, але замість цієї начинки можна використовувати будь-яку іншу: тушковану капусту, гриби, сир з яйцем, сир, гарбуз.
4) ділю Тісто на чотири частини. Частина тесту розкачую в тонкий пласт. На середину кладу нарізану картоплю середнім шаром і посипаю цибулею, мені подобається багато цибулі, Ви ж дивіться за своїм смаком. Зверху перчу і солю. Краї коржі трохи відтягую з усіх боків і закриваю начинку.
5) Смажу плацинди обов'язково на вогні трохи нижче середнього, щоб начинка встигла приготуватися з двох сторін до красивої рум'яної скоринки.
Категория: Новости