Крутий салат без майонезу! Вибух смаку!
Опубликованно 20.04.2019 08:10
Приготування:
1) Курячу грудку розрізаю вздовж на дві частини. Солю і перчу за смаком, трохи посипаю італійськими травами і розподіляю спеції до м'яса. Обсмажую на сковорідці з олією на вогні трохи нижче середнього до готовності. Остиглу грудку нарізаю брусочками.
2) 200 гр. пекінської капусти розбираю на листочки і тонко нарізаю. Болгарський перець розрізаю навпіл і нарізаю соломкою. Яблуко очищаю і нарізаю тонкою соломкою, поливають лимонним соком, щоб не потемніло. Огірок також нарізаю соломкою. Маринований імбир нарізаю дрібніші. Якщо ви не любите імбир, можете його не додавати, а додати часник або цибулю для гостроти. Кунжутне насіння злегка обсмажую на сухій сковороді.
3) Приготуємо соус. У ємності змішую 2 ст. л. соєвого соусу, 1 ст. л. оливкової олії і 1 ч. л. меду.
4) Підготовлені інгредієнти з'єдную в глибокій мисці, заправляю соусом і перемішую. Зверху посипаю кунжутним насінням.
Категория: Новости