Мюслі/гранола з горіхами і медом
Опубликованно 22.04.2019 15:15
Приготування:
Для початку змішуємо всі сухі інгредієнти, вівсяним пластівців додаємо гарбузове насіння. Додаємо насіння льону, кунжуту і корицю, все перемішуємо. Горіхи промиваємо, замочуємо в окропі, щоб зняти шкірку. Очищаємо від шкірки, розрізаємо ножем і висипаємо до вівсянці.
Мед змішуємо з олією і додаємо до вівсянці, суміш добре перемішуємо.
Деко застеляємо пергаментом, масу рівномірно розподіляємо і відправляємо в духовку на 15 хвилин при 140С.
Ізюм добре промиваємо, дістаємо деко, масу добре перемішуємо, розподіляємо в рівний шар і зверху посипаємо родзинками, знову відправляємо в духовку на 15 хвилин.
Готові мюслі остуджуємо, пересипаємо в банку для зберігання.
Не забуваємо спробувати) насипаємо гранолу в тарілку, заливаємо молоком і насолоджуємося) Приємного апетиту)
Категория: Новости