Курка, фарширована печінкою


Опубликованно 24.04.2019 08:40

Курка, фарширована печінкою

Приготування: Крок 1: готуємо печінку.

Курячу печінку промийте, обсушіть і наріжте на невеликі шматочки.

Розігрійте на сковороді олію, покладіть курячу печінку і готуйте, поки вона не змінить колір. Коли печінка зверху вкриється вже легким рум'янцем (всередині вона все ще сира), додайте перець, сіль, часникову сіль і розмарин.Зніміть з вогню і остудіть.

Додайте до остиглої печінки курячі яйця і панірувальні сухарі. Добре перемішайте. Крок 2: готуємо курку.

Розріжте курку ззаду і видаліть хребет і ребра. Це не так вже й складно, головне акуратно, без поспіху зрізати з кісток все м'ясо.Натріть курку зсередини спеціями, змішаними з маслом. Крок 3: фаршируємо курку печінкою.

Начиніть курку печінкою. Зв'яжіть задні лапи і акуратно зашейте місце розрізу. Крила прикріпіть до тіла зубочистками, щоб курка вийшла красивою форми. Крок 4: запікаємо курку, фаршировану печінкою.

Перекладіть фаршировану курку на змащений маслом деко швом вниз. Змастіть маслом курку зовні теж (і посипте спеціями, звичайно ж).Запікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці протягом 90 хвилин, періодично поливаючи зверху курку соком, що вона виділяє. Крок 5: подаємо курку, фаршировану печінкою.

Після запікання курки потрібно дати трохи відпочити. Потім обов'язково вийміть всі нитки і зубочистки, наріжте курку скибочками і подавайте до столу.Приємного апетиту!



Категория: Новости