Знаменитий салат вальдорфський
Опубликованно 28.04.2019 23:00
Приготування:
Виноград поливаємо соком половини лимона, додаємо трохи рослинного масла, сіль, перець і відправляємо в духовку на 5-10 хвилин при 180С.
Стебла селери добре промиваємо і ріжемо.
До запечене винограду додаємо горіхи, можна брати ваші улюблені, я беру волоські або, як зараз, мигдаль, відправляємо в духовку ще на 10 хвилин при 180С.
Промиваємо та нарізаємо пекінську капусту, або візьміть салат айсберг.
Яблуко нарізаємо тонкою соломкою і перемішуємо з нарізаною зеленню.
Готуємо соус, для цього до йогурту додаємо рослинне масло, гірчицю, сіль, перець, лимонний сік і добре перемішуємо.
До нарізаних продуктів додаємо весь соус, перемішуємо.
Салат викладаємо на блюдо, зверху салату рівномірно розподіляємо горіхи та виноград.
Приємного апетиту!)
Категория: Новости