Знаменитий салат вальдорфський


Опубликованно 28.04.2019 23:00

Знаменитий салат вальдорфський

Приготування:

Виноград поливаємо соком половини лимона, додаємо трохи рослинного масла, сіль, перець і відправляємо в духовку на 5-10 хвилин при 180С.

Стебла селери добре промиваємо і ріжемо.

До запечене винограду додаємо горіхи, можна брати ваші улюблені, я беру волоські або, як зараз, мигдаль, відправляємо в духовку ще на 10 хвилин при 180С.

Промиваємо та нарізаємо пекінську капусту, або візьміть салат айсберг.

Яблуко нарізаємо тонкою соломкою і перемішуємо з нарізаною зеленню.

Готуємо соус, для цього до йогурту додаємо рослинне масло, гірчицю, сіль, перець, лимонний сік і добре перемішуємо.

До нарізаних продуктів додаємо весь соус, перемішуємо.

Салат викладаємо на блюдо, зверху салату рівномірно розподіляємо горіхи та виноград.

Приємного апетиту!)



Категория: Новости