Як смачно засолити скумбрія або оселедець будинку
Опубликованно 29.04.2019 23:15
Приготування:
Потрошимо свіжу скумбрію (або будь-яку іншу рибу), обрізаємо плавники, видаляємо хребет і витягаємо кістки. Нарізаємо на шматочки.
У воду додаємо сіль, лавровий лист, перець добре перемішуємо і відправляємо в розсіл рибу. Ставимо в холодильник на 1,5 години (якщо шматочки риби великі, тоді варто в розсолі потримати трохи довше).
По закінченні цього часу дістаємо рибу і перекладаємо в судочок, зливаємо повністю розсіл і відправляємо ще в холодильник на 2 години, для того щоб сіль повністю розподілилася по рибі.
Подаємо до столу, полив злегка олією і додавши цибулю. Приємного апетиту!
Категория: Новости