Як смачно засолити скумбрія або оселедець будинку


Опубликованно 29.04.2019 23:15

Як смачно засолити скумбрія або оселедець будинку

Приготування:

Потрошимо свіжу скумбрію (або будь-яку іншу рибу), обрізаємо плавники, видаляємо хребет і витягаємо кістки. Нарізаємо на шматочки.

У воду додаємо сіль, лавровий лист, перець добре перемішуємо і відправляємо в розсіл рибу. Ставимо в холодильник на 1,5 години (якщо шматочки риби великі, тоді варто в розсолі потримати трохи довше).

По закінченні цього часу дістаємо рибу і перекладаємо в судочок, зливаємо повністю розсіл і відправляємо ще в холодильник на 2 години, для того щоб сіль повністю розподілилася по рибі.

Подаємо до столу, полив злегка олією і додавши цибулю. Приємного апетиту!



Категория: Новости