Новий салат із запеченої буряка. Вражає смаком та ароматом!
Опубликованно 30.04.2019 11:40
Приготування:
Ретельно промиваємо й обсушуємо буряк. Загортаємо у фольгу і запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці до готовності, приблизно 1,5 години.
Запечену буряк потрібно охолодити. А потім очистити і нарізати невеликими кубиками.
Такими ж за розміром кубиками нарізаємо сир фета.
Дрібно нарізаємо петрушку.
Приготуємо заправку. З'єднуємо оливкова олія, сік лимона, пропущений через прес часник, мелений чорний перець, сіль і гірчицю. Ретельно все перемішуємо.
Вимиті і обсушені листя салату викладаємо на сервірувальну тарілку.
Викладаємо половину запеченої буряка на листя салату.
Додаємо приблизно половину сиру.
Збризкуємо 2-3 ст. л. заправки і присипаємо кількома пучками петрушки.
Потім повторюємо шари, послідовно виклавши на тарілку залишилася буряк, сир і зелень.
Додаємо ще 1-2 ст. л. заправки, прикрашаємо салат смаженими горіхами і подаємо до столу.
Подробиці і деталі приготування можна подивитися в коротенькому відео рецепті.
Приємного апетиту!
Категория: Новости