Новий салат із запеченої буряка. Вражає смаком та ароматом!


Опубликованно 30.04.2019 11:40

Новий салат із запеченої буряка. Вражає смаком та ароматом!

Приготування:

Ретельно промиваємо й обсушуємо буряк. Загортаємо у фольгу і запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці до готовності, приблизно 1,5 години.

Запечену буряк потрібно охолодити. А потім очистити і нарізати невеликими кубиками.

Такими ж за розміром кубиками нарізаємо сир фета.

Дрібно нарізаємо петрушку.

Приготуємо заправку. З'єднуємо оливкова олія, сік лимона, пропущений через прес часник, мелений чорний перець, сіль і гірчицю. Ретельно все перемішуємо.

Вимиті і обсушені листя салату викладаємо на сервірувальну тарілку.

Викладаємо половину запеченої буряка на листя салату.

Додаємо приблизно половину сиру.

Збризкуємо 2-3 ст. л. заправки і присипаємо кількома пучками петрушки.

Потім повторюємо шари, послідовно виклавши на тарілку залишилася буряк, сир і зелень.

Додаємо ще 1-2 ст. л. заправки, прикрашаємо салат смаженими горіхами і подаємо до столу.

Подробиці і деталі приготування можна подивитися в коротенькому відео рецепті.

Приємного апетиту!



Категория: Новости