Зелений крем-суп
Опубликованно 01.05.2019 01:40
Приготування: Крок 1: варимо суп.
Наріжте цибулю і обсмажте у вершковому маслі до м'якості та легкого прозорості.Додайте до порей, нарізаний кубиками картоплю, селеру, петрушку і трохи посоліть. Перемішайте в вилийте овочевий бульйон.Доведіть до кипіння під кришкою, зменшіть вогонь і варіть до готовності овочів. Крок 2: подрібнюємо блендером.
Коли овочі будуть майже готові, вилийте в каструлю горошок разом з рідиною і додайте молоко, а потім відразу ж збийте все міксером. Приправте за смаком перцем і сіллю. Крок 3: смажимо салямі.
Салямі наріжте на тонкі смужки і обсмажте на сухій сковороді. Крок 4: сушимо хліб для сухариків.
Хліб наріжте на кубики і так само, як і салямі, обсмажте на сковороді без масла, або засушіть в духовці. Крок 5: подаємо зелений крем-суп.
Зелений крем-суп подавайте гарячим, поклавши зверху шматочки салямі і сухарики.Приємного апетиту! Поради до рецепту:
– Замість овочевого бульйону можна використовувати курячий.
Категория: Новости