Зелений крем-суп


Опубликованно 01.05.2019 01:40

Зелений крем-суп

Приготування: Крок 1: варимо суп.

Наріжте цибулю і обсмажте у вершковому маслі до м'якості та легкого прозорості.Додайте до порей, нарізаний кубиками картоплю, селеру, петрушку і трохи посоліть. Перемішайте в вилийте овочевий бульйон.Доведіть до кипіння під кришкою, зменшіть вогонь і варіть до готовності овочів. Крок 2: подрібнюємо блендером.

Коли овочі будуть майже готові, вилийте в каструлю горошок разом з рідиною і додайте молоко, а потім відразу ж збийте все міксером. Приправте за смаком перцем і сіллю. Крок 3: смажимо салямі.

Салямі наріжте на тонкі смужки і обсмажте на сухій сковороді. Крок 4: сушимо хліб для сухариків.

Хліб наріжте на кубики і так само, як і салямі, обсмажте на сковороді без масла, або засушіть в духовці. Крок 5: подаємо зелений крем-суп.

Зелений крем-суп подавайте гарячим, поклавши зверху шматочки салямі і сухарики.Приємного апетиту! Поради до рецепту:

– Замість овочевого бульйону можна використовувати курячий.



Категория: Новости