Курячі сердечка по-грузинськи


Опубликованно 02.05.2019 17:35

Курячі сердечка по-грузинськи

Приготування:

Крок 1.

Цибулю, часник і кинзу дрібно нарізати. Крок 2.

Розігріти сковороду з 2 ст. л. олії, покласти цибулю і смажити 2 хвилини на середньому вогні. Крок 3.

Додати часник і смажити ще 1 хвилину. Крок 4.

Додати промиті курячі сердечка, сіль, перець, коріандр і перемішати. Крок 5.

Додати 100 мл води і довести до кипіння, закрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні 20 хвилин. Крок 6.

Додати вершкове масло, розтопити перемішуючи і додати свіжу кинзу. Вимкнути вогонь. Крок 7.

Викласти курячі сердечка в порційну тарілку і посипати зернами граната.



Категория: Новости