Курячі сердечка по-грузинськи
Опубликованно 02.05.2019 17:35
Приготування:
Крок 1.
Цибулю, часник і кинзу дрібно нарізати. Крок 2.
Розігріти сковороду з 2 ст. л. олії, покласти цибулю і смажити 2 хвилини на середньому вогні. Крок 3.
Додати часник і смажити ще 1 хвилину. Крок 4.
Додати промиті курячі сердечка, сіль, перець, коріандр і перемішати. Крок 5.
Додати 100 мл води і довести до кипіння, закрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні 20 хвилин. Крок 6.
Додати вершкове масло, розтопити перемішуючи і додати свіжу кинзу. Вимкнути вогонь. Крок 7.
Викласти курячі сердечка в порційну тарілку і посипати зернами граната.
Категория: Новости