Бігус класичний з копченостями


Опубликованно 03.05.2019 07:40

Бігус класичний з копченостями

Приготування:

Покроковий рецепт приготування бігуса: Приготування бігуса почнемо з вибору продуктів. Для приготування цього смачного страви. Включаємо плиту, нагріваємо сковороду з доданим до неї рослинним маслом і нарізаємо довільно цибулю двох видів. Викладаємо цибулю в сковороду і помішуючи пасеруємо, після чого викладаємо в окрему ємність. Нарізаємо довільно бекон з шинкою на шматочки і відправляємо обсмажувати, але не сильно, в сковороду, не забуваючи помішувати, після чого викладаємо в підходящу ємність. Капусту промиваємо через друшляк водою і відправляємо в сковороду. Обсмажуємо капусту помішуючи 8-10 хвилин, після чого додаємо 150 гр. води і тушкуємо до повного википання води. Нарізаємо дрібно два зубчики часнику. Додаємо в сковороду до капусти обсмажену цибулю, томатну пасту, шинку з беконом, часник і перець за смаком, після чого гарненько розмішуємо до однорідності і тушкуємо близько 10 хвилин. Готове блюдо викладаємо на тарілку, посипаємо зверху зеленню і подаємо до столу. Приємного Всім апетиту!



Категория: Новости