Берлінський яблучний пиріг
Опубликованно 04.05.2019 00:50
Приготування:
Почнемо з приготування тіста. Для цього змішуємо цукор з маслом, додамо коньяк і яйце, ще раз перемішати. Додамо розпушувач і борошно (частинами) і вымесим тісто. Даємо тісту постояти 10 хвилин в холодильнику, а тим часом приготуємо начинку. Для цього натремо на тертці 6 середніх яблук, додамо до них родзинки, 100 г цукру, крохмаль і корицю. Все ретельно перемішати. Тепер 3/4 тіста розкачуємо і викладаємо у форму (у нас 27 см). Додаємо начинку. Розкачуємо залишки тіста, вирізаємо з них прикраса будь-якої форми і викладаємо на пиріг. Випікати яблучний пиріг потрібно 45 хвилин при температурі 180°C Після випікання дати охолонути хоча б пів годинки.
Категория: Новости