Котлети з рибних консервів


Опубликованно 04.05.2019 00:50

Котлети з рибних консервів

Приготування:

Першим ділом потрібно відварити рис. Рис можна брати будь. Перед варінням не забудьте промити крупу. Відправляємо рис в каструлю, наливаємо 1.5 склянки води і варимо 15 хвилин на слабкому вогні. Після варіння накриваємо кришкою і даємо постояти ще 5-10 хвилин. Під час варіння рису можна зайнятися приготуванням інших інгредієнтів. Цибулю потрібно дрібно нарізати. Рибу потрібно витягти з рідини і покласти в глибоку миску. Рибу розминаємо виделкою. Додаємо цибулю і яйце. Сюди ж відправляємо охолоджений рис. Додаємо сіль і чорний мелений перець. Все перемішуємо до отримання однорідної маси. Тепер нам потрібно зробити з фаршу котлети. Змочуємо Руки у воді. Беремо трохи фаршу, робимо кульку, притискаємо з двох сторін, разровняем краю. Наша котлета готова. Також ліпимо і інші котлети. Смажимо котлети на сковороді з маслом з двох боків до золотистої скоринки. Наші смачні котлети з консервів з рисом готові. Приємного апетиту!



Категория: Новости