Сирні рогалики


Опубликованно 07.05.2019 22:50

Сирні рогалики

Приготування:

До сиру додаємо рослинне масло, цукор.

Якщо сир зернистий, як у мене, пропускаємо через сито або пробиваємо заглибним блендером. Якщо сир м'який крок пропускаємо.

Додаємо яйця і добре перемішуємо.

Просіваємо 650г. борошна, додаємо розпушувач.

Замішуємо тісто.

Залишилися 50г. борошна висипаємо на стіл, викладаємо тісто. Добре перемішуємо.

Тісто виходить м'яким і еластичним. Даємо відпочити 5-10 хвилин.

Ділимо на 2 половини. Одну поки відкладаємо. Розкачуємо велике коло, товщиною приблизно 3-4 мм. Для того щоб рогалики були красивими, прикладаємо тарілку і вирізаємо коло.

Коло ділимо на 4 частини. Потім кожну частину ще на 4. Разом виходить 16 трикутників. Починаючи з широкої сторони звертаємо в ковбаску.

Теж саме робимо з другою частиною тіста.

З такої кількості інгредієнтів у мене виходить приблизно 64 маленьких рогалика.

Рогалики нічим не змащуємо. Ставимо в розігріту духовку до 180 градусів приблизно 15-20 хвилин.

Приємного апетиту!



Категория: Новости