Сирні рогалики
Опубликованно 07.05.2019 22:50
Приготування:
До сиру додаємо рослинне масло, цукор.
Якщо сир зернистий, як у мене, пропускаємо через сито або пробиваємо заглибним блендером. Якщо сир м'який крок пропускаємо.
Додаємо яйця і добре перемішуємо.
Просіваємо 650г. борошна, додаємо розпушувач.
Замішуємо тісто.
Залишилися 50г. борошна висипаємо на стіл, викладаємо тісто. Добре перемішуємо.
Тісто виходить м'яким і еластичним. Даємо відпочити 5-10 хвилин.
Ділимо на 2 половини. Одну поки відкладаємо. Розкачуємо велике коло, товщиною приблизно 3-4 мм. Для того щоб рогалики були красивими, прикладаємо тарілку і вирізаємо коло.
Коло ділимо на 4 частини. Потім кожну частину ще на 4. Разом виходить 16 трикутників. Починаючи з широкої сторони звертаємо в ковбаску.
Теж саме робимо з другою частиною тіста.
З такої кількості інгредієнтів у мене виходить приблизно 64 маленьких рогалика.
Рогалики нічим не змащуємо. Ставимо в розігріту духовку до 180 градусів приблизно 15-20 хвилин.
Приємного апетиту!
Категория: Новости