Домашня ковбаса


Опубликованно 11.05.2019 17:45

Домашня ковбаса

Приготування:

Обрізаю м'ясо з курячих стегенець, добре мою м'ясо і курячі грудки, ріжу на дрібні кубики. Додаю спеції, тертий часник, солю до смаку, додаємо желатин і добре розмішую.

На стіл стелю харчову плівку в дві смуги з нахлестом один на одного, викладаю м'ясо, надаю потрібну форму і повертаю в рулет як можна тугіше й тугіше, при цьому з боків залишаю хвостики з плівки, тримаючи за ці хвостики прокручую рулет по столу кілька разів і зав'язую хвостики туго у вузол.

На стіл стелю фольгу в дві смуги з нахлестом один на одного і загортаю рулет у фольгу, відправляю в розігріту духовку на 180 на 45 хвилин, даю рулету повністю охолонути, ставлю в холодильник на 2-3 години.

Ковбаса виходить соковитою, ароматною і дуже смачною! Дуже легко ріжеться, не розвалюється! Спробуйте і ви! Приємного апетиту!



Категория: Новости