Соковита піца гавайська


Опубликованно 12.05.2019 17:30

Соковита піца гавайська

Приготування:

До теплій воді додаємо швидкодіючі дріжджі і цукор, перемішуємо. Борошно просіваємо, додаємо сіль. До борошна додаємо розчинені дріжджі, рослинна олія і замішуємо тісто. Прибираємо готове тісто в тепле місце на 1,5 години.

Готуємо соус, відправляємо на сковороду порізані томати з банки або свіжі різані помідори, додаємо сіль, цукор, перець, сушений базилік, цибулю і подрібнений зубчик часнику. Відправляємо на плиту, тушкуємо 10 хвилин. Готовий соус пробиваємо в блендері і протираємо через сито.

Ананаси ріжемо кубиками.

Кальмари нарізаємо кільцями.

Моцарелу нарізаємо пластинками і частина натираємо на тертці.

Тісто розгортаємо в тонкий пласт у вигляді трикутника, відправляємо на змащене маслом деко, зверху на тісто викладаємо соус, рівномірно розподіляємо по поверхні, зверху сир, кільця кальмара, шматочки ананаса, потертий сир. Відправляємо в духовку на 10 хвилин при максимальній температурі.

Гігантський шматочок піци готовий! Приємного апетиту!) Можна зробити так кілька шматочків з різною начинкою і зібрати велетенську піцу асорті для великої дружної компанії!)



Категория: Новости