Курячі гомілки, тушковані у вині
Опубликованно 16.05.2019 19:10
Приготування:
Гомілки посолити, поперчити, обваляти в борошні. Обсмажити в сотейнику на рослинному маслі з двох боків до золотистої скоринки. Вийняти з сковороди. На тому ж маслі обсмажити цибулю, потім додати дрібно нарізаний часник і обсмажувати ще хвилину. Додати помідори разом з соком з банки. Додати прованські трави, цукор, сіль, перець, лавровий лист. Перемішати. Влити вино, довести до кипіння і варити 5 хвилин. Додати гомілки. Накрити кришкою, але не щільно. Варити 20 хвилин. Потім щільно накрити кришкою і дати постояти ще 15 хвилин. При подачі посипати зеленню петрушки. Подавати з картопляним пюре або макаронами.
Категория: Новости