Бабушкін паска за 30 хвилин без дріжджів
Опубликованно 16.05.2019 19:10
Приготування:
Для початку потрібно промити і замочити в теплій воді родзинки. І готуємо тісто: яйця збиваємо з дрібкою солі до піни, додаємо цукор і збиваємо до пишної густої маси, додати тепле молоко, сметану і розтоплене вершкове масло. Просіваємо борошно з розпушувачем і добре перемішуємо, додаємо ізюм. Тісто виходить дуже ніжне.
Тісто ділимо на дві частини, розкладаємо по формах (у мене 9*9 див.) і відправляємо в розігріту до 180С духовку, випікаємо 30-40 хвилин.
Для повітряної шапочки, білки збиваємо пару хвилин щіпка лимонної кислоти, додаємо цукрову пудру і збиваємо ще 8 хвилин до міцних піків.
Намазуємо паски меренгою, робимо візерунки, які вам подобаються, і відправляємо під гриль на кілька секунд.
Готові паски.) Рекомендую випікати ввечері, щоб паски добре охололи а прикрашати вранці перед подачею.) Приємного апетиту і славного свята!)
Категория: Новости