Торт без випічки


Опубликованно 22.05.2019 05:00

Торт без випічки

Приготування:

1. Борошно змішуємо з цукром і сіллю.

Потім охолоджене, подмороженое масло натираємо на тертці.

Ручками перетираємо в крихту.

Пересипаємо на суху сковороду і смажимо до рум'яності крихти на середньому вогні, постійно помішуючи.

Не допускайте, щоб крихта підгоріла або пережарилась.

2. Виливаємо В каструлю яйця, додаємо цукор, ваніль, крохмаль. Перемішуємо. Додаємо сметану. Ставимо на повільний вогонь і при постійному помішуванні варимо до загустіння. Додаємо вершкове масло.

3. Збираємо торт.

Беремо роз'ємну форму 18 см, беремо пергамент і смужки змащуємо рослинним маслом і приклеюємо до бортів.

4. Перший шар насипаємо крихту і рівномірно розподіляємо.

5. Другий шар крем і так далі повторюємо шари поки не закінчиться.

6. Останній шар — крем.

Посипаємо тертим білим шоколадом або кокосовою стружкою.

7. Відправляємо в холодильник охолодитися краще на ніч. Щоб крем застиг.



Категория: Новости