Торт без випічки
Опубликованно 22.05.2019 05:00
Приготування:
1. Борошно змішуємо з цукром і сіллю.
Потім охолоджене, подмороженое масло натираємо на тертці.
Ручками перетираємо в крихту.
Пересипаємо на суху сковороду і смажимо до рум'яності крихти на середньому вогні, постійно помішуючи.
Не допускайте, щоб крихта підгоріла або пережарилась.
2. Виливаємо В каструлю яйця, додаємо цукор, ваніль, крохмаль. Перемішуємо. Додаємо сметану. Ставимо на повільний вогонь і при постійному помішуванні варимо до загустіння. Додаємо вершкове масло.
3. Збираємо торт.
Беремо роз'ємну форму 18 см, беремо пергамент і смужки змащуємо рослинним маслом і приклеюємо до бортів.
4. Перший шар насипаємо крихту і рівномірно розподіляємо.
5. Другий шар крем і так далі повторюємо шари поки не закінчиться.
6. Останній шар — крем.
Посипаємо тертим білим шоколадом або кокосовою стружкою.
7. Відправляємо в холодильник охолодитися краще на ніч. Щоб крем застиг.
Категория: Новости