Рисова запіканка без борошна, як у садку. По технологічної карті


Опубликованно 23.05.2019 13:50

Рисова запіканка без борошна, як у садку. По технологічної карті

Приготування:

Рис добре промиваємо. Варимо 20 хвилин. Якщо залишилася водичка рисова то зливаємо, додаємо кип'ячене молоко, цукор і сіль. Ваніль за бажанням. Варимо ще 3-5 хвилин на маленькому вогні. Остуджуємо десь до 60°. Додаємо яйця, розтоплене вершкове масло і родзинки. Все перемішати. Форму змастити вершковим маслом, посипати сухарями. Всипати кашу і рівномірно розподілити. Збити одне яйце, додати 2 ст. л сметани , перемішати і зверху змастити запіканку. Випікати при 250 ° близько 15 хвилин. Як тільки верх підрум'янитися можете виймати. Зверху я прикрасила цукровою пудрою. Подавати в теплому вигляді. Поради до рецепту:

– Рецепт на 6 порцій вагою по 150 г кожна. Запіканку можна підігріти на вершковому маслі і на маленькому вогні або в духовці.



Категория: Новости