Свинина з картоплею і зеленим горошком в духовці


Опубликованно 23.05.2019 13:50

Свинина з картоплею і зеленим горошком в духовці

Приготування: Крок 1: нарізаємо картоплю.

Картопля очистіть і наріжте великими часточками. Промокніть нарізану картоплю паперовими рушниками. Крок 2: нарізаємо свинину.

Свинину наріжте на порційні шматочки, вони можуть бути будь-якого зручного вам розміру, але майте на увазі, що вони най, тим довше вони будуть пропікається. Крок 3: картоплю запікаємо з свниной.

Викладіть картоплю на деко для запікання і посоліть.Зверху покладіть шматочки свинини і посоліть м'ясо теж.

Додайте приправу, перець і викладіть крупно нарізані шматочки цибулі.

У головки часнику відріжте хвостики (чистити не треба) і поставте її в середині листа.

Не забудьте про паприку.Обережно влийте воду (близько 1 чашки) і запечатайте зверху фольгою.

Запікайте при температурі 220 градусів протягом 45 хвилин. Крок 4: додаємо горошок.

Тим часом зваріть зелений горошок в підсоленій воді до м'якості. Відкиньте після варіння на друшляк і сполосніть холодною водою з-під крана, щоб зберегти горошку яскравий колір.

Поверніться до м'яса з картоплею, зніміть фольгу і залиште в духовці ще на 15 хвилин для освіти красивою золотистої скоринки.Дістаньте свинину з картоплею з духовки, додайте горошок зверху. Все готово! Можна подавати до столу. Крок 5: подаємо свинина з картоплею і зеленим горошком.

Свинина з картоплею і зеленим горошком — це чудова гаряча страва. Доповніть його салатом з буряка з майонезом або консервованими овочами.Приємного апетиту! Поради до рецепту:

– Спеціально уточню, що ніякого масла не потрібно, досить буде вытопившегося з свинини жиру.



Категория: Новости