Пісні апельсинові кекси


Опубликованно 25.05.2019 07:25

Пісні апельсинові кекси

Приготування:

Від апельсина нам потрібна цедра і сік. Цедру можна «зняти» теркою, а сік видавити ретельно вручну. Натерту цедру, сік апельсина, масло, цукор, сіль збиваємо з допомогою міксера. Формочки змащуємо рослинним маслом. Тепер можна просіяти борошно і вимішати її в цукрову апельсинову суміш. Соду потрібно погасити яблучним оцтом або лимонним соком і додати в тісто. У вас повинно вийти густе тісто (як найгустіша магазинна сметана). Якщо не вийшла густа сметана, то додайте ще трохи борошна. Саме зараз ми і додаємо наповнювачі, якщо є (родзинки, насіння і горіхи, цукати). Викладаємо тісто у формочки, трохи залишаємо зверху місця для підйому. Відправляємо кекси в духовку, попередньо розігріту до температури 180 градусів приблизно на 30 хвилин.Наші пісні апельсинові кекси готові! Приємного апетиту!



Категория: Новости