Хлібні коржі
Опубликованно 27.05.2019 05:55
Приготування:
В чаші змішуємо цукор, дріжджі і теплу воду, залишаємо на 10 хвилин.
Додаємо частину просіяного борошна, сіль, розпушувач, рослинне масло і добре перемішуємо. Поступово вводимо всю муку. Тісто ставимо в тепле місце на 1-1,5 год. до збільшення в об'ємі в два рази.
Тісто ділимо на 8 частин, кожну частину скачуємо в кулю і обережно руками формуємо коржик товщиною приблизно 8 мм.
Випікаємо на сухій сковороді на середньому вогні з двох сторін.
Готові коржі можна змастити тертим часником маслом і посипати січеною зеленню. Приємного апетиту!)
Категория: Новости