Скумбрія гарячого копчення


Опубликованно 27.05.2019 09:00

Скумбрія гарячого копчення

Приготування:

Покроковий рецепт приготування скумбрії гарячого копчення: Вибираємо необхідну ємність для засолювання риби, в нашому випадку ми зупинилися на щільному пакеті, дно якого засипаємо крупною сіллю для засолювання. Викладаємо не потрошеную скумбрію, натираємо тушки сіллю з усіх боків, додавши чорний перець горошком, лавровий лист за смаком і рясно засипаємо сіллю. Зав'язуємо пакет з рибою і на добу прибираємо його в холодильник. Діставши по закінченні часу рибу з холодильника, починаємо її потрошити і прибирати все зайве. Добре промивши рибу розміщуємо її на кухонній серветці, видаляємо всю зайву вологу, обв'язуємо шпагатом і підвішуємо в зручному місці подвяліть на дванадцять годин. Готуємо домашню коптильню і розміщуємо на ній нашу рибу. Ставимо коптильню на розігріту плиту, закриваємо кришкою, шланг для відводу диму під'єднуємо до витяжки, заливаємо водою гідрозамок і готуємо рибу при температурі 90 градусів 30 хвилин. Приготовану рибу бажано на 12-24 години прибрати вивітрювання диму в зручне місце, після чого її можна і потрібно з великим задоволенням вживати в їжу! Готуємо смачно, готуємо просто, готуємо скумбрія гарячого копчення будинку разом!



Категория: Новости