Гарячі бутерброди з сиром і яйцем
Опубликованно 29.05.2019 16:00
Приготування:
Спосіб приготування
1. Попередньо залиште плавлений сирок в морозилці на 20 хвилин. У глибокій ємності натріть сирок на дрібній тертці.
2. Відваріть яйця, остудіть і натріть на дрібній тертці.
3. Додайте до яєць і сиру майонез і кріп. Я в цей раз додала морозиво.
4. Через прес видавіть часник.
5. Ретельно перемішайте яєчно-сирну суміш.
6. Батон наріжте. На це кількість інгредієнтів я використовую 6 скибочок батона. Обов'язково переріжте кожен скибочку навпіл, так буде набагато зручніше їсти, та й гарніше виглядає.
7. Намажте намазки на батон.
8. Деко змастіть рослинною олією і розкладіть бутерброди з сиром і яйцем.
9. Надішліть випікатися в розігріту духовку при температурі 180 градусів на 10-12 хвилин.
Приємного апетиту!
Категория: Новости