Крем-сир - два бюджетних рецепту!


Опубликованно 31.05.2019 03:30

Крем-сир - два бюджетних рецепту!

Приготування:

Кефір і ряжанку заморозити. Кефір можна використати звичайний 2,5-3,2% або термостатный 2,5 % (він гущі за структурою, прирівнюється до жирного кефіру 3,2%). Чим жирніше кефір (ряжанка), тим більше крем-сиру буде в результаті.

Заморожені продукти витягти з упаковок і помістити на сито, застелене марлею, складеною в 3-4 шари.

Поставити в холодильник на 2 доби. Крем-сир готовий!

Вихід крем-сиру з ряжанки – 320 гр. Вихід крем-сиру з кефіру – 280 гр.

Готуйте із задоволенням!



Категория: Новости