Їжачки з фаршу з рисом в духовці
Опубликованно 01.06.2019 21:45
Приготування:
Спосіб приготування:
1. За допомогою блендера або м'ясорубки подрібніть цибулю з м'ясом, у мене свинина.
2. Рис промийте. Відправте в каструлю і залийте 2 склянками води. Поставте на вогонь. Варіть до готовності, поки не випарується вся вода на повільному вогні.
3. Коли рис трохи охолоне, змішати його з фаршем.
4. Додайте яйце, сіль і перець. Все ретельно перемішайте.
5. Мокрими руками сформуйте з фаршу з рисом колобочкі. Викладіть на лист, змащений рослинним маслом.
6. Надішліть їжачки в духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів.
7. Через 20 хвилин додайте в деко півсклянки води і продовжуйте випікати ще 30-40 хвилин. Приємного апетиту!
Категория: Новости