Їжачки з фаршу з рисом в духовці


Опубликованно 01.06.2019 21:45

Їжачки з фаршу з рисом в духовці

Приготування:

Спосіб приготування:

1. За допомогою блендера або м'ясорубки подрібніть цибулю з м'ясом, у мене свинина.

2. Рис промийте. Відправте в каструлю і залийте 2 склянками води. Поставте на вогонь. Варіть до готовності, поки не випарується вся вода на повільному вогні.

3. Коли рис трохи охолоне, змішати його з фаршем.

4. Додайте яйце, сіль і перець. Все ретельно перемішайте.

5. Мокрими руками сформуйте з фаршу з рисом колобочкі. Викладіть на лист, змащений рослинним маслом.

6. Надішліть їжачки в духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів.

7. Через 20 хвилин додайте в деко півсклянки води і продовжуйте випікати ще 30-40 хвилин. Приємного апетиту!



Категория: Новости