Малосольна скумбрія в цибульному соусі


Опубликованно 01.06.2019 21:45

Малосольна скумбрія в цибульному соусі

Приготування:

Крок 1.

Очистити рибу від нутрощів і прибрати зябра, ретельно промити холодною водою. Нарізати невеликими шматочками по 1,5 сантиметра завтовшки. Крок 2.

Нарізати ріпчасту цибулю, помідори шматочками середнього розміру, часник тонкими пластинами, кріп подрібнити. Крок 3.

У нарізані овочі додати рослинне масло, соєвий соус, рисовий оцет, перець, сіль, ретельно перемішати і розім'яти всі інгредієнти рукою. Крок 4.

Викласти рибу в контейнер, зверху рівномірно залити приготовленим соусом з овочами. Крок 5.

Накрити кришкою і залишити при кімнатній температурі на 3 години. Через 3 години скумбрія готова. Подавайте до столу з цибульним соусом, в якому маринувалася риба, відвареною картоплею і овочами.



Категория: Новости