Малосольна скумбрія в цибульному соусі
Опубликованно 01.06.2019 21:45
Приготування:
Крок 1.
Очистити рибу від нутрощів і прибрати зябра, ретельно промити холодною водою. Нарізати невеликими шматочками по 1,5 сантиметра завтовшки. Крок 2.
Нарізати ріпчасту цибулю, помідори шматочками середнього розміру, часник тонкими пластинами, кріп подрібнити. Крок 3.
У нарізані овочі додати рослинне масло, соєвий соус, рисовий оцет, перець, сіль, ретельно перемішати і розім'яти всі інгредієнти рукою. Крок 4.
Викласти рибу в контейнер, зверху рівномірно залити приготовленим соусом з овочами. Крок 5.
Накрити кришкою і залишити при кімнатній температурі на 3 години. Через 3 години скумбрія готова. Подавайте до столу з цибульним соусом, в якому маринувалася риба, відвареною картоплею і овочами.
Категория: Новости