Овочеві котлети. Три смаку


Опубликованно 02.06.2019 09:35

Овочеві котлети. Три смаку

Приготування:

Для бурякових котлет відварити буряк і натерти на середній терці. Вівсяні пластівці подрібнити, додати всі інші інгредієнти, перемішати, дати постояти 10 хвилин, ліпимо котлетки. Запікаємо в духовці при 180 ° С 15 хвилин, перевернути і ще 15 хвилин.

Для капустяних котлет, нашаткувати капусту, відварити 10 хвилин, цибулю злегка обсмажити, перемішати всі інгредієнти, залишити на 10 хвилин, ліпимо котлетки. Запікаємо в духовці при 180 ° С 15 хвилин, перевернути і ще 15 хвилин.

Для морквяних котлет моркву натираємо на середній тертці, додаємо всі інші інгредієнти, перемішуємо, залишаємо на 10 хвилин, ліпимо котлетки, ліпимо котлетки. Запікаємо в духовці при 180 ° С 15 хвилин, перевернути і ще 15 хвилин. Приємного апетиту!)



Категория: Новости