Овочеве рагу з запечених овочів
Опубликованно 04.06.2019 04:50
Приготування:
Моркву і картоплю ріжемо на шматочки, посипаємо спеціями і травами (мускатний горіх, сіль, перець, паприка, розмарин, чебрець) і відправляємо в духовку на 30 хвилин при 200С.
Цибулю і часник дрібно рубаємо, злегка підсмажуємо, додаємо куркуму, імбир, перемішуємо і додаємо шпинат (свіжий або заморожений), тушкуємо 10 хвилин.
Запечені овочі змішати зі шпинатом, додаємо 100 мл води і відправляємо в духовку на 10 хвилин.
Наше ароматне і корисне овочеве рагу готово.) Запрошуємо всіх до столу.) Приємного апетиту!)
Категория: Новости