Заварна паска


Опубликованно 07.06.2019 20:45

Заварна паска

Приготування:

40 мл молока підігріваємо до 35 градусів, додаємо 1 чайну ложку цукру, перемішуємо, додаємо свіжі дріжджі і залишаємо на 20 хвилин.80 мл молока виливаємо в каструлю, додаємо вершкове масло, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і засипаємо 3 столові ложки борошна, заварюємо тісто лопаткою. Даємо тісту охолонути 10-15 хвилин.2 яйця і один жовток збиваємо з цукром в пишну масу. В яєчну суміш додаємо заварне тісто, дріжджі, сіль, сметану, ванілін і мускатний горіх за бажанням, перемішуємо до однорідності. Борошно просіваємо два рази і замішуємо тісто. Тісто замішувати на 10-15 хвилин.Родзинки заливаємо гарячою водою на 10 хвилин, обсушуємо, обвалюємо в борошні і додаємо в тісто, добре замішуємо. Чашу мультиварки змащуємо олією, викладаємо тісто в чашу мультиварки, ставимо в мультиварку, включаємо режим мультиповар, температура 35 градусів на 40 хвилин. Ви можете поставити в духовку або залишити при кімнатній температурі. Розподіляємо тісто по формочках, форми у мене 9 на 8 см, вийшло у мене чотири паски. Даємо тісту підійти і відправляємо заздалегідь розігріту духовку випікатися при температурі 170 градусів 35 хвилин. Готовність паски перевіряємо дерев'яною шпажкою. Даємо ключів охолонути, прикрашаємо глазур'ю або цукровою пудрою.Готуйте паски і вони принесуть у ваш дім щастя!!!



Категория: Новости