М'ясний рулет в духовці
Опубликованно 08.06.2019 12:55
Приготування:
Спосіб приготування
М'ясну очеревину помийте. Зробіть по всій поверхні надрізи з допомогою ножа.
Посоліть. Слід хороший розтерти по всій поверхні.
Поперчіть. Видавіть часник. Втирайте добре в м'ясо.
Очеревину загорніть в рулет і обмотайте ниткою. Залиште маринуватися на 3-4 години в холодильнику.
Загорніть Рулет в рукав для запікання і відправте запікатися в духовку на 2 години при температурі 170 градусів.
Коли рулет повністю охолоне, дістаньте його з рукава для випікання, зніміть нитку і можна сміливо нарізати! Приємного апетиту!
Категория: Новости