М'ясний рулет в духовці


Опубликованно 08.06.2019 12:55

М'ясний рулет в духовці

Приготування:

Спосіб приготування

М'ясну очеревину помийте. Зробіть по всій поверхні надрізи з допомогою ножа.

Посоліть. Слід хороший розтерти по всій поверхні.

Поперчіть. Видавіть часник. Втирайте добре в м'ясо.

Очеревину загорніть в рулет і обмотайте ниткою. Залиште маринуватися на 3-4 години в холодильнику.

Загорніть Рулет в рукав для запікання і відправте запікатися в духовку на 2 години при температурі 170 градусів.

Коли рулет повністю охолоне, дістаньте його з рукава для випікання, зніміть нитку і можна сміливо нарізати! Приємного апетиту!



Категория: Новости