Торт без випічки печива і сиру
Опубликованно 08.06.2019 12:55
Приготування:
КРОК 1.
Почніть з того, що залийте желатин водою, йому потрібно трохи постояти і набрякнути. КРОК 2.
Тим часом займемося кремом. Для цього сир, сметану і цукор дуже добре перемішаємо заглибним блендером. Потрібно розбити всі сирні грудочки! КРОК 3.
Коли желатин набух, розпустимо його в мікрохвильовці або на водяній бані. КРОК 4.
Кілька ложок крему додамо в желатин, перемішати. Тепер желатин виливаємо в крем і добре перемішуємо. КРОК 5.
Збираємо торт. Викладаємо печиво в 1 шар, перемазываем кремом і викладаємо наступний шар печиво, далі – знову крем. У нас вийшло 4 шари. КРОК 6.
Торту треба застигати в холодильнику близько 6 годин.
Категория: Новости