Домашні чебуреки з хрусткою скоринкою


Опубликованно 12.06.2019 10:25

Домашні чебуреки з хрусткою скоринкою

Приготування:

Покроковий рецепт приготування чебуреків: Вибираємо і готуємо необхідні продукти для приготування чебуреків на заварному тісті. Просіваємо борошно у велику миску, додаємо сіль і цукор, по одній чайній ложці. Заливаємо в миску 250 мл води, не гарячою 75 градусів і акуратно замішуємо міксером. Додаємо 50 гр. майонезу і, як тільки тісто сформувалося, замішуємо його руками. Добре замішуємо тісто, близько 10 хвилин, до однорідності й густоти. Прибираємо тісто в пакет і відкладаємо на 30 хвилин. Нарізаємо крупно 500 гр. ріпчастої цибулі, викладаємо в миску і заливаємо окропом-варом, після чого пропускаємо через друшляк. Нарізаємо і перекручуємо на м'ясорубці, поставивши решітку з великими отворами, 500 гр. баранини і цибулю, готуємо фарш, для зручності чергуючи м'ясо з цибулею. У фарш додаємо рубане курдючне сало, додаємо за смаком зіру — тминовый кумін, червоний перець, сіль, чорний перець, трохи бульйону і перемішуємо. Розкочуємо качалкою шматочки тіста і за допомогою відповідної кришки формуємо форму для чебуреків. Викладаємо фарш на одну сторону коржа, змочуємо водою краю і слепляем чебурек. Розігріваємо на плиті сковороду з великою кількістю рослинної олії, залежно від кількості чебуреків, потім викладаємо по два чебурека в киплячу олію. Обсмажуємо чебуреки з двох боків до рум'яного кольору, приблизно по 2-3 хвилини і викладаємо на тарілку, застелену серветкою, щоб вони ввібрали зайве масло. Готові чебуреки викладаємо на блюдо і подаємо до столу. Готуємо смачно, готуємо просто, готуємо смачні чебуреки будинку разом!



Категория: Новости