Пиріг з замороженої вишні
Опубликованно 14.06.2019 11:05
Приготування:
КРОК 1.
Почнемо з начинки. Для цього потрібно вишню розморозити, зцідити зайву рідину і змішати з цукром і крохмалем. КРОК 2.
Для тіста розімніть виделкою м'яке вершкове масло з цукром, додамо 2 яйця і добре перемішати. КРОК 3.
Тепер додамо сіль, розпушувач і борошно (частинами). Ретельно перемішати. КРОК 4.
Тісто викладаємо у форму (у нас 28х19, але це аналог 26 см круглою, можна і 28 взяти). Але викладаємо не все, потрібно залишити на верхній декоративний шар десь 1/4. КРОК 5.
Висипаємо начинку і викладаємо маленькими шматочками залишки тіста. Посипаємо мигдалевими пелюстками. КРОК 6.
Випікати 40 хв при 180°C КРОК 7.
Для глазурі змішати молоко з пудрою. Глазур'ю полити пиріг, поки він ще теплий.
Категория: Новости