Смачна катлама з цибулею


Опубликованно 15.06.2019 06:25

Смачна катлама з цибулею

Приготування:

У воді розчинний сіль і починаємо потроху додавати борошно. Вимішуємо тісто, при цьому воно не повинно липнути до рук. Борошна може знадобитися більше або менше, тому вводимо її поступово.

Залишаємо тісто на 20 хвилин відпочити.

Лук наріжемо не сильно крупно. Можна посолити і поперчити.

Потім відпочиле тісто ділимо на 6 частин.

Кожну частину тіста розкачуємо в коржик, добре змащуємо розтопленим вершковим маслом, посипаємо цибулею і звертаємо в рулет.

Потім рулети скручуємо у формі равлика і ставимо наші заготовки в морозильник на 20 хвилин. Можна поставити в холодильник, тоді це займе 2-3 години. Це необхідно, щоб масло затверділо і тісто вийшло шарувате.

Після 20 хвилин дістаємо заготовки і розкачуємо кожну корж.

Смажимо на сухій сковороді до готовності з двох сторін.

Готові гарячі коржі змащуємо шматочком вершкового масла і подаємо. Смачніше всього вони щойно приготовані.

Дуже смачні листкові коржі готові! Приємного апетиту!



Категория: Новости