Сирники пишні й ніжні як хмарка
Опубликованно 17.06.2019 23:55
Приготування: Крок 1: Покроковий відео-рецепт.
1. Сир і яйця перебити блендером в однорідну масу.
2. Додати дрібку солі і борошно. Якщо тісто добре тримає форму, то вистачить і 1 ст. л. ложки борошна. Якщо тісто все ще рідке і не ліпиться, потрібно додати ще трохи борошна. Останнім додати цукор і ванільний цукор, тому що провокує відділення вологи від сиру. Добре перемішати тісто. Сформувати 9-10 кульок.
3. Поверхня припылить борошном і руками сформувати сирники.
4. Обсмажити на суміші вершкового масла і олії до рум'яної скоринки 3-4 хвилини з кожного боку на помірному вогні. Можна накрити кришкою, щоб сирники добре пропеклися всередині.
5. Готові сирники викласти на паперовий рушник, щоб вбрався зайвий жир. Подавати сирники з улюбленими соусами, сметаною, варенням, медом і т. д.
Категория: Новости