Класичний бісквітний рулет
Опубликованно 18.06.2019 18:35
Приготування:
Спосіб приготування:
1. У глибокій ємності збити віночком яйця, цукор, сіль і ванільний цукор.
2. В окремій ємності змішати борошно і розпушувач.
3. До яйцям додати просіяне борошно, добре все перемішати.
4. Стандартний деко для випікання застелити пергаментним папером і змастити рослинним маслом.
5. Вилити на деко все тісто і з допомогою силіконової лопатки розподілити по всій поверхні.
6. Надішліть бісквіт випікатися в розігріту духовку при температурі 180 градусів на 8-10 хвилин.
7. Дістаньте корж з духовки, зніміть пергаментний папір. Застеліть новий пергамент і закрутіть корж в рулет, залиште на столі остигати 5-10 хвилин.
8. Розмотайте рулет і змастіть його по всій поверхні джемом. У мене сливовий джем.
9. Корж закрутіть в рулет і загорніть пергаментним папером. Відправте в холодильник на 30 хвилин.
10. Відріжте краї рулету з двох сторін.
11. Прикрасьте бісквітний рулет розтопленим шоколадом або Нутеллою з допомогою кондитерського пакетика. Можна подавати до чаю! Приємного чаювання!
Категория: Новости