Смажені стегенця на сковороді з часником за 30 хвилин
Опубликованно 20.06.2019 02:35
Приготування:
Спосіб приготування:
1. Курячі стегенця помити, посолити і поперчити. Все добре перемішати і залишити в холодильнику маринуватися не менше 12 годин. Дуже зручно маринувати курочку з вечора.
2. Добре розігрійте сковороду, додайте рослинне масло і викладіть стегенця.
3. Смажимо курку на середньому вогні 5-7 хвилин без кришки. Якщо будете накривати кришкою, то вона вже буде тушкованою, а не смаженої.
4. Перевертаємо стегенця і знову смажимо 5-7 хвилин, з іншого боку. В цілому смажимо курочку 25-30 хвилин час від часу перевертаючи її.
5. Готовність перевіряємо виделкою, проткніть її біля кісточки. Повинен з'явиться прозорий сік. Якщо ж сік буде кров'янистий, тоді продовжуємо її смажити далі.
6. Коли курячі стегенця будуть готові, вичавити через прес часник. У тарілку налийте 1 столову ложку бульйону взятого зі сковороди і перемішайте його з часником.
7. За допомогою пензлика намажте курку часниковою заправкою з кожної сторони і вимкніть вогонь.
8. Накрийте курку кришкою і дайте постояти 10 хвилин. Всім приємного апетиту!
Категория: Новости