Шоколадний торт "Снікерс" з горішками


Опубликованно 21.06.2019 13:40

Шоколадний торт

Приготування:

Яйця збиваємо з цукром до пишної маси.

Борошно просіваємо, змішуємо з какао і розпушувачем. Додаємо до яєць і акуратно перемішуємо.

Тісто викладаємо у форму і випікаємо при 180 ° С 30 хвилин.

Для крему змішати варене згущене молоко з вершками. Арахіс промити, обсмажити, зняти шкірку і подрібнити.

Для глазурі змішати какао, цукор, молоко (я взяла 2 ст. л. вершків 33% і 2 ст. л. води) надіслати на плиту на 2 хвилини і додати вершкове масло.

Збираємо торт. Бісквіт розрізаємо на дві частини, змащуємо кремом посипаємо арахісом, накриваємо другим коржем і прибираємо в холодильник на 2 години. Поливаємо глазур'ю.



Категория: Новости