Шоколадний торт "Снікерс" з горішками
Опубликованно 21.06.2019 13:40
Приготування:
Яйця збиваємо з цукром до пишної маси.
Борошно просіваємо, змішуємо з какао і розпушувачем. Додаємо до яєць і акуратно перемішуємо.
Тісто викладаємо у форму і випікаємо при 180 ° С 30 хвилин.
Для крему змішати варене згущене молоко з вершками. Арахіс промити, обсмажити, зняти шкірку і подрібнити.
Для глазурі змішати какао, цукор, молоко (я взяла 2 ст. л. вершків 33% і 2 ст. л. води) надіслати на плиту на 2 хвилини і додати вершкове масло.
Збираємо торт. Бісквіт розрізаємо на дві частини, змащуємо кремом посипаємо арахісом, накриваємо другим коржем і прибираємо в холодильник на 2 години. Поливаємо глазур'ю.
Категория: Новости