Яєчня-глазунья з беконом і черрі


Опубликованно 27.06.2019 01:15

Яєчня-глазунья з беконом і черрі

Приготування:

Покроковий рецепт приготування яєчні-глазуньи: Готуємо необхідні для приготування страви продукти. У ідеальної яєчні-глазуньи повинен бути хрусткий краєчок, просмажений, але досить м'який білок і текучий жовток. Включаємо плиту і розігріваємо сковороду з вершковим маслом. Нарізаємо довільно цибулю, викладаємо в сковороду і починаємо пасерувати до прозорості. Нарізаємо бекон на середні шматочки і додати в сковороду обсмажуємо перемішуючи. Кожен з томатів нарізаємо на чотири частини, після чого дрібно шаткуємо кріп. Додаємо томати в сковороду і перемішавши обсмажуємо. Акуратно розбиваємо в сковороду перепелині яйця і додавши сіль з перцем за смаком продовжуємо готувати ще 5 хвилин наше ранкове блюдо. Додаємо зверху нарізану зелень і подаємо страву до столу. Приємного всім апетиту!Готуємо смачно, готуємо просто, готуємо яєчню з беконом і томатами черрі будинку разом! Поради до рецепту:

– Для приготування страви можна використовувати 3-4 курячих яйця.



Категория: Новости