Повітряні кекси на кефірі
Опубликованно 28.06.2019 09:15
Приготування:
Спосіб приготування:
У мисці збийте яйця з цукром і ванільним цукром до густої піни, збивайте міксером приблизно 2 хвилини.
Потім додайте кефір, рослинне масло і перемішайте віночком.
В окремій мисочці змішайте борошно з розпушувачем для тесту.
Додайте борошно до рідких інгредієнтів у два етапи, ретельно перемішуючи тісто до однорідної маси, щоб не було грудочок.
З допомогою ножа подрібніть шоколад.
Формочки для випічки змастіть рослинною олією.
Для кексів (мафінів) з начинкою додайте по 1 ст. л. тіста, потім додайте шоколад (ягоди, сухофрукти, горіхи) і накрийте його половиною столової ложки тіста.
Для кексів без начинки викладайте по 1 ст. л. тіста.
Випікайте в розігрітій духовці при температурі 180 градусів 20-25 хвилин.
Приємного чаювання!
Категория: Новости