Азіатський салат з креветками-гриль і хрусткими вонтонами


Опубликованно 30.06.2019 00:40

Азіатський салат з креветками-гриль і хрусткими вонтонами

Приготування: Крок 1: готуємо заправку.

Відразу тримайте всі інгредієнти під рукою.

Візьміть невелику тару і змішайте в ній соєвий соус, оцет, оливкова (арахісова) і кунжутне масло, цукор, часник і кунжут. Змішує до щодо однорідності.Оскільки, масло відокремиться від соусу з часом, перед подачею салату заправку потрібно буде знову добре перемішати. Крок 2: готуємо хрусткі вонтони.

Наріжте тісто для вонтонів на смужки середньої товщини. Змастіть пергамент для випічки на деко маслом і викладіть тісто. Збризкайте тісто зверху маслом, посипте сіллю і відправте в розігріту до 200 градусів. Запікайте 3-4 хвилини, перевертаючи, щоб забезпечити скоринки з обох сторін.Можна посмажити їх у фритюрі, але це менш корисно. Крок 3: готуємо креветки.

Очищені креветки витріть насухо паперовими рушниками. Посоліть і посипте білим перцем.

Смажте креветки на сковороді-гриль з невеликою кількістю олії до рум'яної скоринки. Приблизно по 3-4 хвилини з кожного боку. Крок 4: змішуємо азіатський салат з креветками-гриль і хрусткими вонтонами.

Обсмажте пелюстки мигдалю на сухій сковороді протягом 5 хвилин.Огірки і зелений лук наріжте кружечками, авокадо покришіть шматочками, салат промийте та висушіть.Викладіть на дно салатниці листя салату, на нього покладіть огірки, авокадо і скибочки мандарин. Потім креветки, зелений лук і в самому кінці вонтони і мигдаль. Крок 5: заправляємо азіатський салат з креветками-гриль і хрусткими вонтонами.

Змішайте заправку і полийте їй зверху салат, красиво разбризгав. Можна подавати! Крок 6: подаємо азіатський салат з креветками-гриль і хрусткими вонтонами.

Азіатський салат з креветками-гриль і хрусткими вонтонами готовий! Це дуже чуттєве і соковите поєднання смаків.Приємного апетиту! Поради до рецепту:

– Щоб приховати білі прожилки на мандаринах, занурте зубчики оливкова олія, це просто для краси.



Категория: Новости