Як правильно смажити гливи


Опубликованно 01.07.2019 00:25

Як правильно смажити гливи

Приготування:

Гриби ретельно миємо й обсушуємо. Поділяємо руками або за допомогою ножа. Великі гриби ріжемо на 2 або 4 частини.На середній тертці натираємо моркву, цибулю нарізаємо півкільцями. Коли сковорода з рослинним маслом нагрілася, висипаємо цибулю і обсмажуємо 2 хвилини до м'якості, але не до золотистогоо кольору. Додаємо гливи і відразу ж за вешенками додаємо моркву. Перемішуємо, додаємо сіль, чорний мелений перець, смажимо гливи ще 2 хвилини. Довго смажити гливи не потрібно, так як вони потім стають гумовими.Приємного вам апетиту.



Категория: Новости