Суп кімчі
Опубликованно 03.07.2019 13:50
Приготування:
Крок 1.
Налити в каструлю 2 л води і довести до кипіння, додати соєву пасту і варити 1 хвилину, щоб паста розчинилася. Крок 2.
Додати 1 ст. л. рибного сухого бульйону і соус кімчі, варити 1 хвилину на слабкому вогні. Крок 3.
Збити 2 яйця і вилити тонким струменем у бульйон, постійно помішуючи. Крок 4.
Додати соєвий соус. Крок 5.
Тофу нарізати кубиками і покласти в бульйон. Крок 6.
Додати морські водорості і варити ще 1 хвилину на слабкому вогні. Вимкнути вогонь і дати супу настоятися 5 хвилин. Крок 7.
Розлити в порційні тарілки і посипати нарізаною зеленою цибулею і насінням кунжуту.
Категория: Новости