Суп кімчі


Опубликованно 03.07.2019 13:50

Суп кімчі

Приготування:

Крок 1.

Налити в каструлю 2 л води і довести до кипіння, додати соєву пасту і варити 1 хвилину, щоб паста розчинилася. Крок 2.

Додати 1 ст. л. рибного сухого бульйону і соус кімчі, варити 1 хвилину на слабкому вогні. Крок 3.

Збити 2 яйця і вилити тонким струменем у бульйон, постійно помішуючи. Крок 4.

Додати соєвий соус. Крок 5.

Тофу нарізати кубиками і покласти в бульйон. Крок 6.

Додати морські водорості і варити ще 1 хвилину на слабкому вогні. Вимкнути вогонь і дати супу настоятися 5 хвилин. Крок 7.

Розлити в порційні тарілки і посипати нарізаною зеленою цибулею і насінням кунжуту.



Категория: Новости