Паска з холодильника


Опубликованно 03.07.2019 13:50

Паска з холодильника

Приготування:

КРОК 1.

Для опари змішати цукор, дріжджі і молоко, і починайте займатися тестом. КРОК 2.

Для тіста візьміть 5 яєць, збийте їх з дрібкою солі. КРОК 3.

У велику миску просійте 500 г борошна, додайте цукор, ванільний цукор, молоко, розтоплене вершкове масло, збиті яйця і підійшла опару. Все перемішайте міксером близько 10 хвилин. КРОК 4.

Тісто для пасок накрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник на 1 годину. КРОК 5.

У настоявшееся тісто додайте цукати або родзинки, цедру 1 лимона і розкладайте по формах. КРОК 6.

Випікати паски потрібно 35 хвилин при температурі 180°C. КРОК 7.

Прикрашайте на свій розсуд.



Категория: Новости