Паска з холодильника
Опубликованно 03.07.2019 13:50
Приготування:
КРОК 1.
Для опари змішати цукор, дріжджі і молоко, і починайте займатися тестом. КРОК 2.
Для тіста візьміть 5 яєць, збийте їх з дрібкою солі. КРОК 3.
У велику миску просійте 500 г борошна, додайте цукор, ванільний цукор, молоко, розтоплене вершкове масло, збиті яйця і підійшла опару. Все перемішайте міксером близько 10 хвилин. КРОК 4.
Тісто для пасок накрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник на 1 годину. КРОК 5.
У настоявшееся тісто додайте цукати або родзинки, цедру 1 лимона і розкладайте по формах. КРОК 6.
Випікати паски потрібно 35 хвилин при температурі 180°C. КРОК 7.
Прикрашайте на свій розсуд.
Категория: Новости