Куряче філе у пергаменті на сковороді
Опубликованно 05.07.2019 00:10
Приготування:
1. Для маринаду: измелчить петрушку і часник. Додати соєвий соус, мед і діжонську гірчицю. 2. Куряче філе розрізати на 2-3 частини вздовж. Відбити молоточком з обох сторін. 3. Змастити куряче філе маринадом з обох сторін. 4. Перекласти на пергамент, формуючи з пергаменту конверт. Загорнути краї 3-4 рази, щоб конверт не розкрився. Дати промаринуватися 10 хвилин. Пергамент потрібно брати якісний зі спеціальним покриттям, інакше він розмокне і порветься. 5. Обсмажити конверти на сковороді без масла обох боків по 3-4 хвилини. Не перетримуйте куряче філе, тонкі шматочки, готуються швидко, інакше куряче філе вийде сухим. 6. Дати відпочити 5-10 хвилин, щоб всі соки всередині розійшлися. Подавати з відварним рисом або свіжими овочами і салатом.
Категория: Новости