М'ясний пиріг з картоплею


Опубликованно 05.07.2019 00:10

М'ясний пиріг з картоплею

Приготування: Крок 1: замішуємо тісто.

Просійте борошно прямо на стільницю. Додайте яйце, холодний маргарин, воду, сіль, суміш перців і розпушувач. Замісіть щільне тісто руками.

Скачайте тісто в кулю, запакуйте у фольгу або плівку і відправте його відпочити в холодильник на 40 хвилин. Крок 2: готуємо начинку.

Картоплю відварити в трохи підсоленій воді. Остудіть, очистіть і наріжте кружечками.Бекон наріжте кубиками і обсмажте в маслі, потім додайте дрібно нарізану цибулю, пропущений через чеснокодавку нарубаний часник і розмарин. Обсмажте, помішуючи, кілька хвилин, а потім додайте фарш.Коли м'ясо зарум'яниться, додайте томатну пасту, перемішайте і продовжуйте готувати, поки вода не випарується.Приправте начинку сіллю і перцем. Остудіть і змішайте з яйцем. Крок 3: формуємо м'ясний пиріг з картоплею.

Охолоджене тісто розкачайте в пласт товщиною 3-4 мм, діаметром 38 див. Покладіть тісто у форму, сформуйте бортики.Покладіть на тісто фарш.

Зверху на фарш покладіть картоплю і загорніть краї тіста, накривши злегка шматочки картоплі.Змастіть збитим яйцем тісто і кружечки картоплі. Посипте пиріг перцем. Крок 4: запікаємо м'ясний пиріг з картоплею.

Випікати м'ясний пиріг з картоплею потрібно в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці протягом 45-50 хвилин. Крок 5: подаємо м'ясний пиріг з картоплею.

Перед подачею дайте пирогу охолонути, потім вийміть з форми та наріжте шматочками. Подавайте як основне блюдо, м'ясна начинка виходить соковитою, а тісто — хрустким.Приємного апетиту!



Категория: Новости