Буженина в рукаві
Опубликованно 07.07.2019 07:15
Приготування:
Воду довести до кипіння, додати сіль, чорний перець, лавровий лист і спеції за вашим смаком. Перемішати, прокип'ятити 2-3 хвилини до повного розчинення солі. Воду повністю охолодити і опустити в неї м'ясо. Вода повинна повністю покривати м'ясо. Накрити плівкою і поставити в холодильник мінімум на 3 години, можна на ніч. М'ясо вийняти, обсушити, злегка посолити, поперчити, натерти спеціями. Зробити надрізи і помістити очищений і нарізаний часник. Духовку розігріти до 190 градусів. М'ясо помістити в рукав для запікання, зверху покласти лавровий лист з маринаду. Закрити рукав спеціальними стрічками або ниткою, зробити 3-4 отвори в рукаві, щоб пара вільно міг виходити і рукав не лопнув. Випікати близько 1 години в розігрітій духовці. Через годину можна зрізати верхівку рукава, щоб буженина зарум'янилася і випікати ще 15 хвилин.
Буженина в рукаві для запікання готова! Її можна подавати до столу як в гарячому, так і в холодному вигляді. Більш детальний процес приготування дивіться на відео. Приємного апетиту!
Категория: Новости