Шоколадна королевська ватрушка


Опубликованно 08.07.2019 10:10

Шоколадна королевська ватрушка

Приготування:

Приготування потрібно починати з тіста. У глибоку миску висипаємо борошно. Додаємо цукор, какао-порошок, соду. Все добре перемішуємо. Потім додаємо маргарин. Щоб було зручніше, маргарин можна нарізати ножем на невеликі шматки. Перетираємо руками тісто, щоб утворилися однорідні крихти. Отримане тісто ділимо на дві рівні частини. Одну частину рівним шаром на деко насипаємо.

Тепер займемося начинкою. В окремій мисці змішуємо яйця, цукор, сир. Отриману масу виливаємо другим шаром на деко. Зверху накриваємо другою частиною тіста.

Випікаємо в духовці 20-25 хвилин при температурі 180 градусів. Потім потрібно пиріг остудити, щоб пиріг затвердів. Коли пиріг затвердіє, розрізаємо на порційні шматочки



Категория: Новости