Сирна запіканка без борошна і без манки
Опубликованно 08.07.2019 22:10
Приготування:
Жовтки відділяємо від білків, жовтки додаємо сир, цукор, сметану, крохмаль і добре перебиваємо заглибним блендером в перебігу декількох хвилин.
Холодні білки збиваємо блендером до піків і акуратно додаємо в сирну масу, розмішуємо не інтенсивно в одну сторону, щоб білки не осіли!
Знімну форму для випічки, в мене діаметр форми 21 см, застеляємо пергаментним папером і акуратно ложкою викладаємо сирну масу, розрівнюємо і відправляємо в розігріту до 180 духовку на 45 хвилин до утворення золотистої скоринки.
Потім пудингу даємо повністю охолонути протягом декількох годин і дістаємо з форми.
Неймовірно смачний, повітряний і просто невагомий пудинг готовий!
Категория: Новости